Nedjelja, 20 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaMirza Selimović otkriva tajne svog hita "Boliš me" i novo duetsko ostvarenje

Mirza Selimović otkriva tajne svog hita “Boliš me” i novo duetsko ostvarenje

Kako je nastala pjesma “Boliš me”

Mirza Selimović, popularni pjevač, otkrio je kako je došao do svog velikog hita “Boliš me”. U intervjuu za Grand, izjavio je da je za ovu pjesmu pozajmio novac.

Iako nije imao mnogo posla prvih godina, odlučio je investirati u kvalitetan tekst i muziku. Ovo je pokazalo da ulaganje u talent može donijeti uspjeh. Pjesma je objavljena 2016. godine, a muziku je radio Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropico, dok je tekst napisao Dragan Brajović Braja.

Uspjeh na YouTubeu

Pjesma “Boliš me” postala je jedan od najvećih hitova njegove karijere. Trenutno broji gotovo 65 miliona pregleda na YouTubeu, što svjedoči o njenom uspjehu. Mirza je istakao da nije uvijek potrebno mnogo novca za kvalitetnu pjesmu, ali ga sramota nuditi niskobudžetne projekte publici. Njegovi obožavatelji očekuju kvalitetu, a on želi opravdati ta očekivanja.

Novosti iz Mirzinog repertoara

Nedavno je Mirza objavio duet “Crnji snjegovi” s ovogodišnjom pobjednicom Zvezda Granda, Šejlom Zonić. Pjesmu je napisao Bane Opačić, a spot je režirao Aleksandar Kerekeš Keki. Ovaj duet je oduševio publiku i već je postigao skoro 800.000 pregleda.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, pjesma je trijumf. Mirza Selimović nastaviće sa stvaranjem hitova koji će oduševljavati njegove slušatelje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -