Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeFitnessJennifer Aniston otkriva tajne svoje fitness rutine sa Pvolve

Jennifer Aniston otkriva tajne svoje fitness rutine sa Pvolve

Pvolve: Prilagođeni treninzi za žene

Fitness brend Pvolve nedavno je privukao pažnju objavivši fotografije poznate glumice u crnom bodyju dok koristi opremu za trening snage. Ova metoda vježbanja posebno je dizajnirana za žene i uzima u obzir hormonske promjene koje mogu utjecati na njihovo zdravlje i vježbanje.

Intenzivna rutina vježbanja

Glumica, koja je veliki obožavatelj Pvolve, prakticira prilagođene treninge pet dana u sedmici. U razgovoru sa InStyle, ističe kako se njen pristup vježbanju značajno promijenio. “Kada ste prisiljeni da odradite 45 minuta kardio treninga, često je zastrašujuće,” rekla je. Ova rutina dovela ju je do iscrpljenosti i povređivanja.

Postepeni pristup treningu

U prethodnom intervjuu za magazin People, Aniston je podijelila da je njen pristup lakši nego što se čini. “Samo počinjete u malim, sitnim koracima,” izjavila je. “A onda sljedeće što znate je da ste odradili četiri časa po 20 minuta jer želite da nastavite.” Ovakav postepeni pristup omogućava joj dosljednost.

Ishrana kao ključ uspjeha

Osim treninga, ishrana igra ključnu ulogu u postizanju njezine nevjerovatne figure. Jennifer za Women's Health otkriva da svoj dan započinje kašikom jabukovog sirćeta u vodi, što slijedi sa šoljom kafe.

Ove informacije ilustriraju kako se Jennifer Aniston posvetila zdravijem načinu života, kombinujući treninge sa Pvolve i pažljivim odabirom hrane.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -