Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzTragična sudbina Liama Paynea: Mladost, ljubav i naslijeđe

Tragična sudbina Liama Paynea: Mladost, ljubav i naslijeđe

Početak karijere

Liama Paynea karijera započela je ranije nego što je većina sanjala. Iako je bio mlad i neiskusan, otpjevao je “Fly Me To The Moon”. Ova izvedba impresionirala je žiri sastavljen od celebritija poput Simona Cowella, Louisa Walsha i Cheryl Cole.

Povratak na scenu

Njegov prvi krug je završio savjetom da se vrati kada bude zreliji. I zaista, dvije godine kasnije, Liam se vratio. U 16. godini žiri ga je opisao kao vođu budućeg benda, a talent i harizma doveli su do formiranja grupe One Direction.

Romansa sa Cheryl Cole

U to vrijeme, Liam je imao priliku upoznati Cheryl, koja mu je ponovno pružila podršku. Zanimljivo je da mu je rekla da “malo liči na Justina Biebera”. Njihova romansa započela je 2015. godine, a par je brzo postao jedan od najpoznatijih u showbizu.

Porodična sreća i tragedija

Iz ove ljubavi rođen je njihov sin Bear, koji će zauvek nositi uspomenu na svog oca. Nažalost, tragedija je zadesila Liama u 31. godini. Ovaj tragični gubitak ostavio je snažan utisak na obožavatelje i širu javnost, posebno njegovog sedmogodišnjeg sina Beara.

Potvrda uzroka smrti

U trenutku tragedije, njegova smrt je potvrđena. Šef hitne službe u Buenos Airesu obavijestio je javnost o toj tužnoj vijesti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -