Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiRegijaNestanak Dore i Fabiana: Traži se pomoć građana

Nestanak Dore i Fabiana: Traži se pomoć građana

Opis nestalih osoba

Dora, mlada žena visoka 168 centimetara, nestala je u nepoznatim okolnostima. Ima srednje tjelesne građe i smeđu kosu. U trenutku nestanka nosila je bež ili crnu jaknu. Njena porodica i prijatelji su izrazili zabrinutost i mole se za pomoć u pronalasku Dore.

Informacije o Fabijanu

Fabian, mladić visok 170 centimetara, također se smatra nestalim. Ima smeđu kosu, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu trenerku. Nažalost, njegova fotografija još uvijek nije objavljena u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, što dodatno otežava potragu.

Mole se građani za pomoć

Policija apeluje na građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije, odmah jave. Svaka informacija može biti od velike važnosti za pronalazak Dore i Fabiana. Svi koji su uočili bilo kakve sumnjive aktivnosti ili su u kontaktu sa nestalim osobama, trebali bi se obratiti nadležnim organima.

Pomoć zajednice je ključna

Ovakvi slučajevi zahtijevaju brzo djelovanje. Uključivanje zajednice može značajno doprinijeti pronalasku nestalih. Važno je šerovati informacije putem društvenih mreža i obavijestiti prijatelje i porodicu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -