Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaTragična smrt Liama Pejna: Istražuje se slučaj nekadašnjeg člana One Directiona

Tragična smrt Liama Pejna: Istražuje se slučaj nekadašnjeg člana One Directiona

Tragedija u Buenos Ajresu

Nekadašnji član popularnog benda “One Direction”, Liam Pejn, izgubio je život na tragičan način. Pjevač je preminuo nakon što je pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu u srijedu popodne.

Fanovi u očekivanju informacija

Ispred hotela okupili su se brojni fanovi koji su stajali satima, čekajući nove informacije o ovom strašnom događaju. Brojne spekulacije i glasine počele su se širiti brzinom svjetlosti, dok su se mediji trudili da dobiju tačne podatke.

Agresivno ponašanje i poziv policiji

Prema izvorima, Pejn se prije tragičnog incidenta ponašao agresivno. Osoblje hotela je navodno pozvalo policiju malo prije nesreće, zabilježivši da se “agresivni čovjek” možda nalazio pod dejstvom droga ili alkohola.

Istraga u toku

Menadžer hotela otkrio je kako osoblje nije moglo ući u sobu gdje je Pejn boravio. Nakon što je čuo buku u dvorištu, osoblje je otkrilo tijelo pjevača. Fotografije sobe, koje je objavila policija, prikazuju razbijeni televizor i laptop.

Autopsija i daljnje informacije

Vlasti Buenos Ajresa trenutno istražuju okolnosti Pejnovog iznenadnog odlaska, dok je autopsija najavljena kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -