Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaMarko Louis se vraća u Sarajevo s koncertom "Beskraj"

Marko Louis se vraća u Sarajevo s koncertom “Beskraj”

Najveći projekt do sada

Marko Louis, popularni muzičar, ponovo dolazi u Sarajevo nakon dvije godine. Ovaj koncert, koji se održava u sklopu njegove turneje “Beskraj”, predstavlja najveći projekt u organizaciji njegovog tima. Uoči nastupa, Marko je podijelio svoje uzbuđenje. “Već me sada hvata trema, ali pozitivna”, izjavio je on.

Veza s gradom

Marko često posjećuje naš glavni grad, ne samo zbog nastupa, već i zbog svoje supruge Maše. “Sarajevo i Beograd su moji domovi”, dodao je. Njegove veze s gradom jačaju profesionalne saradnje s nekim od najpoznatijih umjetnika, kao što su Božo Vrećo, Dino Merlin i Helem Nejse.

Rad s muzičkim legendama

Marko ističe kako je rad s ovim umjetnicima značajno utjecao na njegov zvuk. “Shvatio sam da su ovdje moje muze”, rekao je. Njegov odnos prema Sarajevu je dubok. “Sarajevo ima neki misteriozni duh koji inspirira”, dodao je.

Izazovi nastupa u Sarajevu

Govoreći o nastupu, Marko ističe kako je pjevati pred publikom u Sarajevu zahtjevno. “Obično ne rasprodamo ulaznice odmah, već u posljednjim danima”, otkrio je. Unatoč tome, atmosfera na njegovim koncertima u Sarajevu je uvijek nezaboravna, kao i ona u Beogradu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -