Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinZanimljivostiNeobični pas Rocket osvaja TikTok: Snimak s 98 miliona pregleda!

Neobični pas Rocket osvaja TikTok: Snimak s 98 miliona pregleda!

Pas Rocket i njegov simpatičan stil

Na društvenim mrežama, posebno TikToku, pojavili su se snimci koji oduševljavaju ljubitelje pasa. Jedan od najslađih snimaka prikazuje psa po imenu Rocket. Ovaj simpatični corgi silazi niz stepenice na neobičan način, što je izazvalo lavinu pregleda.

Uspon popularnosti snimka

Snimak je objavila vlasnica Alexis, i do sada je prikupio više od 98 miliona pregleda. Rocket se na snimku kreće sa ukočenim nogama, što dodatno naglašava njegovu slatkoću. Ovakvi video sadržaji često postanu viralni, a ovaj slučaj nije izuzetak.

Raniji video o Rocketu

Ovo nije prvi put da Alexis dijeli Rocketove avanture. Raniji video gdje pas silazi niz stepenice također je stekao popularnost, s više od šest miliona pregleda. Pratitelji su komentarisali njegov neobičan način kretanja, pitajući se kako se penje uz stepenice.

Emotivni snimci ljubimaca na TikToku

U posljednje vrijeme, snimci ljubimaca postaju izuzetno popularni na TikToku. Pored Rocketa, možemo naići i na emotivne trenutke prijateljstva između planinskih pasa i mladih konja koji oduzimaju dah. Ljubav prema životinjama nikada nije bila relevantnija.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -