Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzElla Dvornik dijeli simpatične trenutke sa svojim pratiteljima

Ella Dvornik dijeli simpatične trenutke sa svojim pratiteljima

Nezaboravni trenutak na ljuljački

Ella Dvornik nedavno je sa prijateljicom uživala u ljuljački, no ubrzo su završile na podu. Ovaj smiješan trenutak odlučila je podijeliti na svom Instagram storiju, a prateći sljedbenici od toga su napravili meme. Ella je poznata po svojoj sposobnosti da svojim pratiteljima približi svakodnevne situacije na zabavan način.

Popularnost na društvenim mrežama

Na Instagramu je Ella trenutno prati više od 500.000 ljudi, dok na TikToku ima gotovo 200.000 pratitelja. Njene objave često uključuju simpatične sadržaje, ali i realne trenutke iz njenog života. Nedavno je objavila video u kojem prikazuje svoju nespretnost u kuhinji, čime se mnogi njeni pratitelji mogu poistovjetiti.

Osobni život i podrška porodice

Prije više od godinu dana, Ella Dvornik potvrdila je razvod od Charlesa Pearcea. Njihove kćerke su vječna uspomena na zajedništvo. Ona je istakla da joj je najveća podrška u ovom teškom periodu bila njena majka. Ella je naglasila da je kroz proces razvoda stekla mnogo lekcija i blagoslova.

Otvorenost prema novim vezama

Iako Ella priznaje da joj ne bi smetalo da ostane sama, otvorena je za mogućnost nove ljubavi. Svojim pratiocima šalje poruku da su svi izazovi dio putovanja koje oblikuje naš život.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -