Ponedjeljak, 14 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinZanimljivostiOduševljenje na TikToku: Mješanac haskija i corgija Luna osvaja srca korisnika

Oduševljenje na TikToku: Mješanac haskija i corgija Luna osvaja srca korisnika

Popularnost Lune na društvenim mrežama

Mali mješanac haskija i corgija, nazvan Luna, postao je senzacija na TikToku. Njen vlasnik dijeli svakodnevne dogodovštine ovog posebnog ljubimca na društvenoj mreži. Luna je privukla pažnju korisnika svojim jedinstvenim izgledom.

Jedinstvene karakteristike Lune

Luna kombinuje dominantne osobine haskija s kratkim nogama corgija. Snimak koji prikazuje ovu šarmantnu kombinaciju skupio je više od 10 miliona pregleda. Njena tvrdoglavost s pravom oduševljava sve ljubitelje pasa, budući da je to karakteristika obje rase.

Karakteristike mješanaca “horgi”

Mješanac haskija i corgija često se naziva “horgi”. Ova predivna vrsta kombinira različite karakteristike oba roditelja. Horgiji nasljeđuju upečatljiv izgled haskija, dok njihova čvrsta građa i kratke noge dolaze od corgija. Ovaj ljubimac spaja inteligenciju i neovisnost haskija s nježnom prirodom corgija.

Temperament i priroda horgija

Temperament Lune kao “horgija” je prijateljski nastrojen i društven. Ova jedinstvena kombinacija čini Lunu odličnim kućnim ljubimcem. Poznata su i njihova razigrana i energična raspoloženja, koja zahtijevaju redovne fizičke aktivnosti.

Pogledajte Lunu na TikToku!

Za sve ljubitelje pasa, Luna je pravi televizijski junak. Pratite njene avanture na TikToku i pridružite se hiljadama obožavalaca koji uživaju u njenim simpatičnim video zapisima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -