Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAca Lukas otkriva istinu o turbulentnoj vezi sa Sonjom Vuksanović

Aca Lukas otkriva istinu o turbulentnoj vezi sa Sonjom Vuksanović

Biografska knjiga “Ovo sam ja”

Srbijanski pjevač Aca Lukas prije nekoliko godina objavio je svoju biografsku knjigu pod nazivom “Ovo sam ja”. U ovoj knjizi, Lukas iskreno progovara o detaljima svog života koje javnost nije poznavala.

Turbulentna veza sa Sonjom Vuksanović

Aca Lukas opisuje svoju vezu i brak sa Sonjom Vuksanović kao najintenzivniji emotivni izazov. Iako ju je nazivao svojom najvećom ljubavi, priznaje da su njihove svađe bile devastirajuće.

Teške svađe pred djecom

U knjizi, Lukas navodi da su se svađe često događale pred djecom. “Siktali smo i skakali jedno na drugo, a voljeli smo se”, piše on. Ove napetosti su uticale na njegovo psihičko stanje i život.

Potisnuta ličnost i greške oboje

Pjevač se osvrće na način na koji su oboje gubili svoje identitete tokom braka. “Moja greška je bila ta što sam joj pridavao previše značaja”, priznaje Lukas. Smatra da su tvrdoglavost i nedostatak kompromisa dovele do nesporazuma u njihovom odnosu.

Uticaj na decu

Lukas ističe kako je brak utjecao na njihovu djecu, Sofiju i Viktoriju. Njihovo ponašanje i svađe ostavile su dubok trag na mentalno zdravlje djevojčica.

Zaključak

Knjiga “Ovo sam ja” donosi istraživanje emotivnih turbulencija i ljudske psihe u kontekstu ljubavi i braka. Aca Lukas iskreno otkriva posljedice ovih događaja na njegov život.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -