Četvrtak, 10 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinZanimljivostiUragan Milton: Smijeh i strah u vezi s viralnim videom

Uragan Milton: Smijeh i strah u vezi s viralnim videom

Viralni video i reakcije

Nedavno objavljen video koji je na društvenim mrežama postao hit, ima više od 60 miliona pregleda. Iako su mnogi pohvalili trud kreatora videa, drugi su smatrali njegov postupak smiješnim.

Unikatni poklon voz

Kreator videa, poznat kao @gucci_lemon_reloaded, predstavio je svoj novi automobil Chevrolet Corvette. On ga je unikatno upakirao da izgleda kao poklon. Njegova ideja izazvala je različite reakcije među pratiteljima.

Uragan i novi video

Uprkos opasnosti koju predstavlja, @gucci_lemon_reloaded je objavio novi video gdje je izrazio iznenađenje zbog popularnosti svog sadržaja. Napomenuo je da će uskoro objaviti još jedan video koji će pokazati stanje njegovog automobila.

Milton postaje uragan

U međuvremenu, uragan Milton je za samo 24 sata postao oluja. Zatim je za još 12 sati pojačao snagu do moćne pete kategorije. Ovaj brzi rast snage uragana jedan je od najbržih ikad zabilježenih na Atlantiku.

Stravične posljedice

Milton se transformirao u destruktivno čudovište, ostavljajući za sobom stravične posljedice. U vremenu kada se priroda manifestuje, humor i ozbiljnost često idu zajedno.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -