Četvrtak, 10 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinZanimljivostiMačka Figgy osvaja TikTok svojim umiljatim ponašanjem

Mačka Figgy osvaja TikTok svojim umiljatim ponašanjem

Popularnost Figgy na društvenim mrežama

Mačka Figgy postala je prava senzacija na društvenoj mreži TikTok. Njena vlasnica svakodnevno dijeli simpatične snimke, a pratilaca je skoro 130.000. Figgy je poznata po svojim slatkim i umiljatim momentima, a najnoviji video pokazuje kako traži hranu.

Umiljatstvo koje osvaja srca

U videu koji je privukao pažnju mnogih, Figgy smireno posmatra svoju vlasnicu dok ona uživa u siru. Njeno tiho cviljenje, koje zvuči kao preklinjanje za zalogaj, dodatno naglašava njenu privlačnost. Ovaj snimak je još jedan dokaz koliko je Figgy posebna mačka.

Interakcija sa vrtom

Osim snimaka prilikom jedenja, vlasnica je podijelila i video o prilagodbi Figgy novom vrtu. Ovi snimci pokazuju njeno snalaženje u novom okruženju, što dodatno povećava zanimanje pratilaca.

Oduševljenje pratilaca

Pratioci profil @figgypuddin_ često ističu koliko je teško odoljeti slatkoći ovog malog ljubimca. Naime, Figgy je skupila nevjerojatnih 4,6 miliona lajkova, što dokazuje njen uspjeh na platformi.

Figgy nije samo mačka; ona je prava zvijezda TikToka koja svojim umiljatim ponašanjem osvojila srca miliona. Njena priča inspirira mnoge ljubitelje životinja i podsjeća na ljepotu svakodnevnih trenutaka.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -