Srijeda, 9 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinZanimljivostiStjuardese otkrivaju: Putnici koji ometaju ukrcavanje izazivaju nervozu i kašnjenja

Stjuardese otkrivaju: Putnici koji ometaju ukrcavanje izazivaju nervozu i kašnjenja

Ponašanje putnika u avionima

Prema informacijama koje je objavio The Sun, stjuardese i stjuardi imaju pritužbe na određene tipove putnika. Ovi putnici često stoje blizu izlaza kako bi što prije ušli u avion. Takvo ponašanje može stvoriti probleme prilikom ukrcavanja.

Iskustvo stjuarda Briana Harta Hoffmana

Brian Hart Hoffman, koji je osam godina radio za US Airways i Alaska Airlines, izrazio je svoje nezadovoljstvo. On smatra da nema potrebe da putnici zauzimaju pozicije blizu izlaza. Dodao je da ovo ponašanje ometa redoslijed ukrcavanja.

Utjecaj na ostale putnike

Hoffman upozorava da takvi putnici ne samo da ometaju ukrcavanje. Oni mogu odgoditi polijetanje i spriječiti putnike da napuste dolazni let. Njihove prtljage često blokiraju prolaze, što uzrokuje dodatne komplikacije.

Podrška kolega iz industrije

Stjuard Rich Henderson takođe dijeli Hoffman's mišljenje. On ističe kako gužva u avionu ometa rad posade i može uzrokovati kašnjenje. Posada i čistači ne mogu lako obaviti svoje dužnosti.

Reakcija Delta Air Lines

Samantha Facteau, glasnogovornica Delta Air Lines, naglašava da gužva može otežati pristup onima kojima je pomoć potrebna. To uključuje putnike koji koriste pomagala poput kolica. Pored fizičkih izazova, takva gužva može izazvati i tjeskobu kod drugih putnika.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -