Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzPjevač o roditeljstvu: Djeca su centar mog svijeta

Pjevač o roditeljstvu: Djeca su centar mog svijeta

Usvajanje kao put ka sreći

Pjevač, poznat po svom talentu i posvećenosti porodici, sa suprugom Kristinom usvojio je dvije djevojčice. Lola je došla u njihove živote 2010. godine, dok je Mila usvojena 2012. godine. Obitelj smatra da su djevojčice donijele neopisivu radost i puninu njihovim životima.

Roditeljstvo kao izazov

U intervjuu za Net.hr, pjevač je istakao kako je roditeljstvo jedna od najtežih uloga, osobito u današnjem društvu. Naglasio je važnost pripreme za brak i osnivanje porodice. Prema njegovim riječima, mnogi danas olako shvataju ove važne životne odluke.

Preobrazba nakon dolaska djece

On je također govorio o dubokoj preobrazbi koju roditeljstvo donosi. “Tvoj centar svijeta postaju djeca,” rekao je. Sve što je prije izgledalo važno, sada gubi smisao. Dijelite svoja iskustva i radosti koje roditeljstvo donosi.

Odlučivanje o usvajanju

Odluka o usvajanju, prema njegovim riječima, nije laka, ali je izuzetno značajna. Pjevač je poručio da ne treba obraćati pažnju na mišljenja drugih ljudi. “Svako ima pravo na sreću i ljubav,” naglasio je, dijeleći svoje uvjerenje o važnosti porodice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -