Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzJelena Karleuša gostovala na kanalu Bake Praseta, prikupljene donacije za BiH

Jelena Karleuša gostovala na kanalu Bake Praseta, prikupljene donacije za BiH

Izvanredan live prenos sa Karleušom

Tokom prethodne noći, kanalu Bake Praseta pridružila se popularna pevačica Jelena Karleuša. Njeno gostovanje izazvalo je veliku pažnju i privuklo je više od 180.000 gledalaca. Mnogi su s nestrpljenjem čekali ovaj događaj nakon što je Baka javno pozvao Jelenu da bude njegova gošća.

Kontroverze i privatnost

Na početku razgovora, Karleuša je govorila o reperu Pi Didiju. Prokomentarisala je staru fotografiju s njim, naglašavajući njegovu pristojnost. ‘Džentlmenski se ponašao’, izjavila je Jelena. Otkrila je da poznaje opasnije ljude od Didija i pričala o brojnim drugim temama.

Humani gest tokom live prenosa

Jedan od najvažnijih trenutaka večeri bio je humanitarni apel. Baka Prase i Jelena odlučili su prikupljati novac za pomoć Bosni i Hercegovini, pogođenoj nedavnim poplavama. Gledatelji su brzo reagovali, a Baka je najavio donaciju od 10.000 evra. Marko i Saška Đoković su donirali 3.000 evra, a podržali su ih i drugi poznati influenseri.

Iznenađenja tokom razgovora

Baka je tokom lajva iznenadio Jelenu crvenom ružom iz koje je „ispao“ komad donjeg veša. Kasnije je Jeleni poklonio i Rolex od 100.000 evra, na što je ona bila zatečena. Naglasila je da nije navikla na tako velike poklone, ali je na kraju izrazila zahvalnost.

Ovaj lajv prenosi su spojili zabavu s humanitarnim radom, čime su pokazali kako se društvena odgovornost može uklopiti u popularnu kulturu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -