Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAnataša Zandamela ponovo na IDJShow sceni: Suze i trema na putu ka...

Anataša Zandamela ponovo na IDJShow sceni: Suze i trema na putu ka snu

Drugi pokušaj mlade talentice

Na popularnoj muzičkoj sceni IDJShow ponovo se pojavila dvadesetjednogodišnja Anataša Filimone Zandamela iz Hrvatske. Ova talentirana pjevačica se drugi put suočava s izazovima u takmičenju. Nakon prve audicije, gdje je pokazala emocije i suze, Anataša se ponovno našla pred stručnim žirijem.

Nastup pod pritiskom

Na svom drugom nastupu, Anataša je izabrala numeru grupe Hurricane pod nazivom „Koraci“. Iako je imala visoka očekivanja, ona se ponovo suočila s tremom. Tijekom izvođenja numere, zbunila se i zaboravila tekst, što je otežalo njen nastup.

Reakcije Coach-eva

Žiri je nakon nastupa imao razumijevanja za njenu situaciju. Relja je izjavio: “Žao mi je, vjerujemo da svi dijelimo isto osjećanje, nažalost, ne prolaziš dalje.” On je također istakao važnost kredibiliteta žirija. Darko je bio iznenađen, sjećajući se Anatašinog uspjeha na hrvatskom takmičenju „Superstar“.

Razgovor sa Džordžijem

Nakon napuštanja scene, Anataša je imala priliku razgovarati s Džordžijem, kojem je otkrila svoja osjećanja nakon nastupa. Ovaj razgovor će sigurno ostati urezan u sjećanju mlade pjevačice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -