Petak, 4 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzSaša Matić otkazao nastupe zbog poplava u Bosni i Hercegovini

Saša Matić otkazao nastupe zbog poplava u Bosni i Hercegovini

Tragična situacija u BiH

Pjevač Saša Matić donio je tešku odluku da otkaže sve nastupe na području Jablanice. Ova odluka uslijedila je zbog stravičnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu. Nažalost, ove prirodne nepogode već su odnijele 14 života i nanijele velike štete naseljenim mjestima.

Otkazani koncerti

Matić je otkazao koncert koji je bio planiran za večeras, 4. oktobar, na gradskom trgu u Banjoj Luci. O svojoj odluci, pjevač je izjavio: “Zbog novonastale tragične situacije u BiH, otkazujemo večerašnji koncert u Banjoj Luci.”

Potez koji treba podržati

Ovaj potez Saše Matića pokazuje suosjećanje prema onima koji su pogođeni katastrofom. Sa svakom novom informacijom o situaciji, izlazi na vidjelo koliko je teška trenutna situacija. Prema nezvaničnim podacima, broj poginulih mogao bi biti mnogo veći od trenutnih 15, dok je više od 20 osoba nestalo.

Podrška zajednici

U ovim teškim trenucima, važno je pružiti podršku svim pogođenim porodicama. Otkazivanje koncertâ može biti mala žrtva u usporedbi sa životima koji su izgubljeni ili zauvijek promijenjeni usljed ove prirodne katastrofe.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -