Petak, 4 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinAuto IndustrijaOtvoren Porsche Centar Sarajevo: Technološki Napredak i Održivost

Otvoren Porsche Centar Sarajevo: Technološki Napredak i Održivost

Nova Era za Porsche u Sarajevu

Večeras je u Sarajevu, na adresi Mali Kiseljak 6A, svečano otvoren novi Porsche Centar. Ovaj savremeni prodajno-servisni objekat donosi spoj atraktivnog dizajna i najnovijih tehnoloških rješenja. U Blažuju, centar uspostavlja najmoderniji standard usluga za ljubitelje luksuznih automobila.

Ekološki Standardi i Tehnološke Inovacije

Ovaj impresivni objekat je usklađen s najnovijim ekološkim standardima, što ga čini jedinstvenim mjestom za prezentaciju i servisiranje Porsche vozila. Premijera je bila centar gala otvorenja, gdje su brojne istaknute ličnosti iz Porsche svijeta prisustvovale događaju.

Prisutni Gosti na Otvorenom

Otvoranju novog Porsche centra prisustvovali su značajni gosti, uključujući Armina Mulovića i Alexa Vaszija, direktora Porsche Sarajevo, te Hans Peter Schutzigera, CEO Porsche Holding. Događaj je obilježilo prisustvo i drugih vodećih figura iz Porsche mreže, što pokazuje važnost ovog centra.

Ključna Izjava o Elektromobilnosti

Alex Vaszi je, na press konferenciji, naglasio promjenu u pristupu i važnost nove lokacije. On je istakao težnju brenda ka elektromobilnosti i važnost održivosti. ”Porsche je opredijeljen za budućnost elektromobilnosti”, izjavio je Vaszi, naglasivši važnost tranzicijskog perioda.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -