Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinZanimljivostiLapsus u "Najslabijoj karici": Takmičar zabavlja gledatelje greškom o bodljikavom prasu

Lapsus u “Najslabijoj karici”: Takmičar zabavlja gledatelje greškom o bodljikavom prasu

U sinoćnjoj epizodi popularnog kviza “Najslabija karika”, jedan od takmičara izazvao je smijeh gledatelja svojim iznenađujućim odgovorom. Na pitanje kojem najvećem redu sisara pripada bodljikavo prase, takmičar je umjesto tačnog odgovora “glodavci” rekao “gmazavcima”.

Reakcija voditelja Koje

Voditelj ovog među najomiljenijim kvizovima, Mladen Kojo, nije mogao zadržati reakciju. Šokirano se uhvatio za glavu, a zatim je blago izdahnuo. Takmičar je brzo shvatio svoju grešku i izvinio se, što je izazvalo dodatni smijeh i u studiju.

Smijeh i šale na društvenim mrežama

Instagram profil “Najslabija karika” podijelio je snimak ovog trenutka uz šalu o nuspojavama koje je taj lapsus izazvao. Gledatelji su se nasmijali uz komentare o “zacenjivanju od smijeha” i “blagoj vrtoglavici”.

Podrška takmičarima

Kojo je nakon incidenta umirivao takmičare rekavši: “Ništa, ništa, samo se vi vratite.” Istakao je da trema i greške tokom snimanja često dovode do ovakvih komičnih situacija.

Kviz “Najslabija karika” nastavlja privlačiti pažnju i zabavljati publiku, a ovakvi nepredviđeni trenuci čine ga još zanimljivijim.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -