Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaTanja Savić otkriva svoju borbu sa samopouzdanjem i lapsusima na estradi

Tanja Savić otkriva svoju borbu sa samopouzdanjem i lapsusima na estradi

Iskrenost Tanje Savić očarava publiku

Tanja Savić često se ističe kao jedna od najiskrenijih ličnosti na estradi. Njeni lapsusi i spontanost postali su tema medijskih komentara, kako pozitivnih, tako i negativnih. U najnovijoj emisiji “Zvezde Granda Specijal”, pjevačica je iskreno otkrila svoje unutrašnje borbe.

Privatni problemi utiču na javnu ličnost

U razgovoru, Tanja je priznala da se privatno razlikuje od svoje javne ličnosti. “Privatno sam jako nadrndana”, izjavila je. Osjeća kako je teret prošlosti utiče na njeno ponašanje pred kamerama. “Svi imamo neki program i problem od malena”, dodala je.

Tim trema i lapsusi

Pjevačica je objasnila kako njeni lapsusi često proizlaze iz pritiska. “Kada se pojavim pred kamerama, dobijem osjećaj odgovornosti. Mnoge stvari ne čujem i ispada mi ‘glupo'”, istakla je. Priznala je i da ima emotivne izazove koje nosi sa sobom.

Samokritičnost i rad na sebi

Tanja Savić također je naglasila da je veliki samokritičar. “Mnogo sam radila na sebi i o samopomoći”, izjavila je. Savić vjeruje da je važno prvo biti dobar sebi, a ne drugima.

Ova iskrenost i otvorenost Tanje Savić sigurno će inspirisati mnoge njene obožavatelje. Svi se možemo prepoznati u njenim borbama sa samopouzdanjem i unutrašnjim demonima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -