Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaKoncertiDA: Nova Sezona Punog Skladateljskog Talenata

KoncertiDA: Nova Sezona Punog Skladateljskog Talenata

Nove skladbe domaćih autora

U okviru treće sezone KoncertiDA, publika će imati priliku uživati u osam novih skladbi bosanskohercegovačkih skladatelja. Skladatelji uključuju Moamera Balihodžića, Ivana Dujmovića, Aidu Jažić, Dražana Kosorića, Dinu Rešidbegovića, Tonija Toplana, Darija Vučića i Danijela Žontara.

Praizvedba na koncertu

Sve skladbe su napisane posebno za ovaj koncert, čime će doživjeti svoju praizvedbu. Solistica Vedrana Šimić će nastupiti kao sopranistica na ovom jedinstvenom događaju.

Besplatni ulaz na koncerte

Nova sezona KoncertiDA obuhvatit će devet koncerata od listopada 2024. do lipnja 2025. godine. Ulaz na sve koncerte ostaje besplatan, kao i u prijašnjim sezonama.

Podrška i pokrovitelji

Projekt župe Novo Sarajevo realizira se uz pomoć Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, te JP BH Pošta. Medijski pokrovitelji uključuju Katolički tjednik i portal Nedjelja.ba.

Logotip nove sezone

Za novu sezonu, Amra Toska je izradila logotip koji se sastoji od notnog crtovlja i stilizirane rozete iz crkve Presvetog Trojstva, uz naziv projekta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -