Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzP Diddy se suočava s ozbiljnim optužbama: Seksualno krijumčarenje i reketiranje

P Diddy se suočava s ozbiljnim optužbama: Seksualno krijumčarenje i reketiranje


Advokat Tony Buzbee najavljuje agresivnu borbu za pravdu

Američki advokat Tony Buzbee potvrdio je da će napasti sve potencijalno odgovorne strane u slučaju muzičara P Diddy-a. Buzbee je istakao važnost slučaja te najavio agresivnu pravnu strategiju. “Nećemo ostaviti netaknut slučaj kako bismo pronašli sve uključene”, rekao je Buzbee.

P Diddy suočen s ozbiljnim optužbama

Muzičar P Diddy trenutno se suočava s težim optužbama za seksualno krijumčarenje, reketiranje i druge zločine. U saveznim optužnicama navodi se da je uključeni u otmicu, prisilni rad i podmićivanje. Diddy negira sve optužbe, a trenutno se nalazi u pritvoru, gdje čeka suđenje.

Pohodi vlasti i zaplijenjena oprema

Policija je tokom istrage zaplijenila značajne količine baby ulja i lubrikanata iz Diddy-ovih domova u Miamiju i Los Angelesu. Pored toga, pronađeno je vatreno oružje i streljivo s oštećenim serijskim brojevima.

Optužbe o zloglasnim zabavama

Vlasti sumnjaju da su zaplijenjene boce baby ulja i lubrikanta korištene na Diddy-ovim zabavama koje su uključivale alkohol i droge. Prema iskazima žrtava, takve zabave su često trajale danima, a uključivale su i seksualne radnice koje su primale narkotike kako bi bile poslušne.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -