Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisZEPS 2024: Najbolje Organizovani Sajam na Zapadnom Balkanu

ZEPS 2024: Najbolje Organizovani Sajam na Zapadnom Balkanu

Otvorenje sajma ZEPS 2024

Prema najavama organizatora, ZEPS 2024 će biti najorganizovaniji sajam ove vrste na Zapadnom Balkanu. Ovaj privredni događaj godine donijet će brojne atrakcije i zanimljivosti. Svečano otvorenje zakazano je za sutra, 1. oktobra, u 13 sati.

Dodatni sadržaj privlači posjetitelje

Organizatori su pripremili sadržaj koji će dodatno privući posjetitelje. “Ispred organizacionog tima, upućujem dobrodošlicu svim izlagačima i partnerima iz Turske”, izjavila je Sanela Ibrić, menadžerica sajma. Ona je istakla da će ZEPS 2024 donijeti potpuno novu sajamsku atmosferu.

Obilježavanje 30 godina postojanja

Ove godine ZEPS obilježava značajan jubilej – 30 godina postojanja. “Sa sigurnošću možemo reći da je ovo do sada najbolji sajam na području Zapadnog Balkana”, dodala je Ibrić.

Partnerstvo s Turskom

Republika Turska je zemlja partner ovogodišnjeg međunarodnog sajma. Nacionalno učešće Turske organizuje Istanbulska trgovinska komora, druga po redu najveća privredna komora na svijetu.

Vrijeme trajanja sajma

ZEPS 2024 će se održavati od 1. do 5. oktobra na Kamberovića Polju. Očekuje se veliki broj posjetilaca i izlagača tokom trajanja sajma.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -