Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzStefan Vuksanović Muđa slavi dva posebna datuma u svom životu

Stefan Vuksanović Muđa slavi dva posebna datuma u svom životu

Obeležavanje 11 godina na Jutjubu

Influenser Stefan Vuksanović, poznatiji kao Muđa, ima razloga za slavlje. Ove godine obeležava 11 godina od otvaranja svog Jutjub kanala. Muđa je jedan od pionira na ovoj platformi na našim prostorima. Tokom godina, postao je jedan od najpopularnijih jutjubera.

Pohod na uspjeh i promjena izgleda

Na društvenim mrežama, Muđa je podelio sliku iz 2013. godine. Prizor iz prošlosti podsetio je fanove na njegov nekadašnji izgled sa dugom kosom. S nostalgijom, prisetio se prvog rođendana svog kanala. Tada je zahvalio svojim pratiocima za podršku. Njegova poruka iz 2013. godine bila je emotivna i iskrena.

Osmo godišnjica veze s Janom Dačović

Pored Jutjub jubileja, Muđa obeležava i još jedan važan datum. Sa svojom devojkom, influenserkom Janom Dačović, slavi 8 godina veze. Njihov skladan odnos privlači pažnju mnogih. Često dele romantične trenutke na društvenim mrežama, koji inspirišu njihove pratioce.

Nedavno, Jana je priredila iznenađenje Muđi za njegov rođendan, izazivajući mnoge pozitivne komentare. Muđa je podelio zajedničku fotografiju sa njihovih putovanja. Također, sa oduševljenjem je objavio i sliku buketa koji mu je poklonio.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -