Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaFinale Montesonga: Festival Nekonvencionalne Muzike u Podgorici

Finale Montesonga: Festival Nekonvencionalne Muzike u Podgorici

Montesong se vraća u Podgoricu

Iako je prvobitno planirano da se festival sastoji od dvije večeri, završnica Montesonga biće održana 27. novembra u sportskoj dvorani Voco u Podgorici. Ovaj događaj obećava bogato muzičko iskustvo za sve prisutne.

Raznovrsni izvođači i žanrovi

Danijel Alibabić, direktor festivala, istakao je da će publika imati priliku da uživa u 16 novih kompozicija. On je najavio raznovrsnost u žanrovima, naglašavajući otvorenost prema svim muzičkim pravcima.

Očekivanja od festivala

“Možemo očekivati raznolikost i otvorenost ka svim žanrovima”, izjavio je Alibabić. On vjeruje da će pobjediti najbolji koncept uz značajan udio publike u odluci. Organizatori već aktivno rade na svim segmentima kako bi opravdali očekivanja posjetitelja.

Kontroverzni učesnici i glasanje

Među prijavljenim izvođačima su pjevačica Jadranka Barjaktarović, pjevačica Danica Crnogorčević i folk pjevač Boban Rajović. Pobjednik će biti izabran kombinacijom glasova stručnog žirija i publike.

Žiri će se sastojati od renomiranih muzičkih profesionalaca, dok će publika imati 50 posto odlučivanja. Glasovi će biti raspoređeni po eurovizijskom principu, čime će se osigurati pravedno ocjenjivanje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -