Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeShowbizzNedjelja mode u Njujorku: Proleće/Ljeto 2025 donosi nove trendove

Nedjelja mode u Njujorku: Proleće/Ljeto 2025 donosi nove trendove

Njujork kao modna prestonica

Nedjelja mode u Njujorku ponovo je privukla pažnju svih ljubitelja mode. Gradske ulice postale su inspiracija za mnoge. Ove godine, revije su postale prava modna arena gdje se ističu kreativnost i individualnost.

Evropski brendovi i mladi dizajneri

Popularni evropski brendovi poput Off-White i Alaïa, prvi put su se predstavili u Njujorku. Mladi dizajneri Taner Flečer i Kejt Barton također su osvojili publiku svojim unikatnim radovima.

Trendovi za proljeće/ljeto 2025

Kolekcije za proleće i ljeto 2025. karakterišu pastelne boje i cvjetni uzorci. Čipka se pojavljuje u novim nijansama, dok su kaiševi postali nezaobilazni modni dodatak.

Denim i slojevite kombinacije

Denim ukrašen šljokicama pruža priliku za personalizaciju. Slojevite kombinacije su također u fokusu, s dvostrukim džemperima i bluzama sa šalom kao najnovijim trendovima.

Japanke i torbe za proljeće

Unaprijeđene japanke s petom predstavljaju šik izbor za opuštene kombinacije. Tory Burch i Coach najavljuju velike, labave torbe koje će dominirati modnom scenom.

Proleće/ljeto 2025. obećava vrijeme kreativnosti i lične interpretacije stila. Ovi trendovi omogućavaju svima da se izraze na svoj način kroz modu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -