Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzika„Zvezde Granda“ proslavljaju 20 godina postojanja sa novim pravilima takmičenja

„Zvezde Granda“ proslavljaju 20 godina postojanja sa novim pravilima takmičenja

Nova sezona i velike promjene

„Zvezde Granda“, jedno od najgledanijih muzičkih takmičenja, ove godine obilježava 20 godina svog postojanja. Nova sezona je započela sinoć, donoseći brojne novine koje će očigledno obradovati gledaoce.

Žiri i njihovi izazovi

Đorđe David, poznati muzičar i član žirija, otkrio je da su pravila igre postavljena tako da će žiriji i kandidati biti odvojeni tokom prvog dijela takmičenja. Ova promjena je uvedena da bi se minimizirao potencijalni dogovor prilikom glasanja.

Prva očekivanja

David je istakao kako je još uvijek prerano za davanje konačnih procjena o takmičarima. Međutim, naglasio je da je važno napraviti razliku između stvarnih pjevača i onih koji samo zadovoljavaju vlastite ambicije.

Favoriti prethodne sezone

Govoreći o prošloj sezoni, Đorđe David je otkrio svoje favorita – Juliju Petrović, Mikija Sekulovskog te pobjednicu prošle sezone, Šejlu Zonić. David je pohvalio nivo talentovanosti svih učesnika, dok je izrazio žaljenje što neki od njih nisu stigli do finala.

Osim toga, David je spomenuo da je trenutna promjena u žiriju, gdje umjesto Saše Popovića sjedi Vojislav Nedeljković Voja, također doprinijela ovoj sezoni. Razlike u mišljenju i stilovima među članovima žirija dodatno će obogatiti program, smatra David.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -