Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeShowbizzMilan Stanković: Povlačenje s scene i novi poslovni uspjeh

Milan Stanković: Povlačenje s scene i novi poslovni uspjeh

Milan Stanković se povukao iz javnosti

Pjevač Milan Stanković potpuno se povukao s estradne scene posljednjih godina. Na društvenim mrežama se rijetko oglašava, a svoje vrijeme posvećuje Bogu i vjeri. Često obilazi manastire, a šuška se da će se zamonašiti, iako se to još nije dogodilo.

Novi poklon i reakcija pjevača

Iako ne snima nove pjesme, Stanković ostaje intrigantan za javnost. Njegove objave često privlače pažnju, poput najnovijeg videa snimljenog u njegovom domu. U njemu otvara poklon od osobe po imenu Jeca, koji je skupocjeni parfem vrijedan oko 200 eura. Njegova reakcija sugerira da mu se poklon svidio.

Biznis sa kamionima u Čikagu

Kako su se mnogi pitali od čega pjevač živi, otkriveno je da je Stanković otvorio kompaniju za transport u Čikagu. Prema izvorima, započeo je s jednim kamionom, a sada ih ima već desetak. Njegov biznis brzo napreduje, a zaposleni su zadovoljni uslovima rada.

Svijet muzike i uspjeh u biznisu

Stanković je i dalje u fokusu medija, iako ne nastupa. Njegove poslovne aktivnosti ukazuju na to da se uspješno prilagodio novoj životnoj fazi. Pjevač iz Beograda pokazuje da je moguće ostvariti uspjeh i van muzičke industrije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -