Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeLjepotaKarol Suza otvorena vezi: Sloboda i podrška njenog supruga

Karol Suza otvorena vezi: Sloboda i podrška njenog supruga

Karol Suza o svojoj slobodnoj vezi

Karol Suza, 38-godišnja influenserica, otkriva kako uživa u otvorenoj vezi s svojim suprugom. Ona se ne boji otvoreno govoriti o tome kako spava s drugim muškarcima, uz njegovu punu podršku. “Ja sam zgodna žena i uživam u upoznavanju slobodnih muškaraca putem Instagrama”, izjavila je Karol.

Izazovi i radosti otvorene veze

Karol objašnjava da njen suprug, Rafael, često učestvuje u snimanju njihovih trenutaka. “Ponekad to radimo samo za sebe, ali većinom snimamo za društvene mreže”, dodaje ona. Postala je aktivna i na platformama poput ‘OnlyFans’, gdje dijeli intimne trenutke.

Vezani sa slobodom

Za Karol, otvorena veza nije samo fizički kontakt s drugim ljudima. Ona naglašava kako je osjećaj slobode ono što je najvažnije. “Ovo iskustvo nas je povezalo na dubljem nivou”, ističe.

Osuda i ljubomora

Par se suočava s osudama, ali njihova veza je jača nego ikad. “Isprva je bilo ljubomore, ali komunikacija je ključna”, priznaje Karol. Njihov odnos se temelji na poštovanju i otvorenom dijalogu.

Poziv na istraživanje

Karol ohrabruje druge da istraže svoje želje. “Ne treba se plašiti slobode”, poručila je. Njihova priča može inspirirati mnoge da razmisle o svojoj seksualnoj slobodi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -