Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzZavršetak Druge Epizode IDJShow-a: Uzbudljivi Trenuci i Odluke

Završetak Druge Epizode IDJShow-a: Uzbudljivi Trenuci i Odluke

Novi Izazovi za IDJCoach-eve

Druga epizoda ovogodišnjeg IDJShow-a završena je napetim momentima. IDJCoach-evi su se ponovno suočili s teškim zadatkom. Od rekordnog broja prijavljenih učesnika, trebali su izabrati najbolje.

Prolazak u Sljedeću Faziu

Prema riječima Džordžija, neki učesnici direktno nastavljaju svoj put. O ostalim kandidatima odlučiće IDJ produkcija. Nažalost, oni koji nisu ostavili jak utisak završili su takmičenje.

Utisci Coach-eva

Džordži je razgovarao s Coach-evima o njihovim utiscima nakon završenih audicija. Žiri je nesigurno odgovorio na pitanje da li je bilo više „bisera ili školjki“. Darko je naglasio da je bilo oko petnaestak pravih bisera.

Težak Izbor za Produkciju

Darko je istakao da će produkciji biti vrlo teško odlučiti ko ide dalje. Ove godine su imali olakšicu, jer ne moraju sve odluke donijeti sami. Također, Relja je dodao da im treba vremena da procesuiraju sve učesnike nakon euforije audicija.

Šta Nas Čeka U Nastavku?

Kako je Džordži otkrio, takmičenje postaje sve uzbudljivije. Fokus je na tome da se najbolji kandidati izbore za daljnji prolaz. Ostaje nam da vidimo koji će učesnici opravdati očekivanja i proći dalje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -