Petak, 27 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaLukas Izdaje Izjavu o Severininom Nastupu za Novu Godinu u Sarajevu

Lukas Izdaje Izjavu o Severininom Nastupu za Novu Godinu u Sarajevu

Pokušaj da Privuče Pažnju

U centar pažnje ovih dana ponovo je dospio poznati pjevač Lukas. Njegova izjava o nastupu Severine za Novu godinu u Sarajevu izazvala je brojne reakcije. Naime, Lukas je ponudio svoj nastup u zamjenu za Severininu, ističući zabrinutost zbog visoke cijene organizacije dočeka.

Instagram Izjava

Na svom Instagram profilu, Lukas je izjavio kako mu je zabranjeno nastupati u Zetri i Skenderiji. Njegova ponuda da besplatno nastupa umjesto Severine izazvala je veliko interesovanje javnosti. Istakao je da bi proslava Nove godine trebala biti pristupačnija za građane Sarajeva.

Zabrinutost ili Marketinški Potez?

Lukas i dalje ostaje u fokusu pažnje, iako je očigledno da njegovi motivi nisu isključivo vezani za zabrinutost. Njegova izjava došla je nakon što je Severina zadržana na granici. Mnogi smatraju da je ovo marketinški potez koji mu pomaže da ostane relevantan u medijima.

Posljedice i Odluka o Premijeri

Zbog izjave koju je dao, Lukas tvrdi da mu je onemogućeno zakazivanje nastupa u glavnim dvoranama. Premijeru drugog dijela njegovog filma i koncerta odlučio je održati u Istočnom Sarajevu. Ova situacija ostavlja otvorena pitanja o budućim nastupima i saradnji u ovom dijelu regije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -