Petak, 27 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSarajevo dočekuje Nic Fanciullija: Nezaboravna muzička jesen na otvorenom!

Sarajevo dočekuje Nic Fanciullija: Nezaboravna muzička jesen na otvorenom!

Dok sunce zalazi i jesen polako dolazi, Sarajevo se priprema za spektakularan muzički događaj. Garden of Dreams najavlja dolazak svjetski poznatog DJ-a Nic Fanciullija, što donosi euforiju među ljubiteljima elektronske muzike.

Fanciulli se konačno vraća u Sarajevo

Organizatori su s uzbuđenjem istaknuli da je Fanciulli trebao nastupiti u decembru prošle godine, ali je program otkazan zbog otkazanih letova. Nakon skoro godinu dana, ponovno dolazi, a ljubitelji muzike jedva čekaju ovaj trenutak.

Muzičko putovanje s energetskim setovima

Nic Fanciulli, kao jedan od najcjenjenijih umjetnika na svjetskoj elektronskoj sceni, poznat je po setovima koji brišu granice između žanrova. Njegov nastup na ovom događaju biće pravo muzičko putovanje, a energija koju donosi zaručena je.

Legende regionalne scene i drugi izvođači

Na sceni će mu se pridružiti i Bonjasky, majstor regionalne elektronske muzike, a očekuju nas i izvođači Calkins, Doel i Jasa. Ovaj čarobni line-up obećava nezaboravne trenutke i duboke emocije.

Skriveni dragulj Sarajeva

Ovo izdanje događaja će se održati na novoj lokaciji, što će dodatno obogatiti iskustvo i stvoriti jedinstvenu atmosferu. Sarajevo će ponovo pokazati svoju prirodnu ljepotu i muzičku strast.

Sigurni smo da će Garden of Dreams ostati u sjećanju svih prisutnih kao događaj koji zatvara sezonu open air muzičkih festivala na najbolji mogući način.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -