Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVNikola Đuričko ponovo smijeha donosi sarajevskoj publici

Nikola Đuričko ponovo smijeha donosi sarajevskoj publici

Nastup u Domu mladih

Nakon dva rasprodata koncerta u BKC-u, Nikola Đuričko će se opet obratiti sarajevskoj publici. Njegov novi stand up “Showbiz” zakazan je za 27. oktobar u Domu mladih. Ovaj nastup donosi pregršt smijeha i zabave.

Mini autobiografija kroz komediju

“Showbiz” je mini autobiografski performans u kojem će Đuričko ispričati najsmješnije trenutke iz svog privatnog i poslovnog života. Osvrnut će se na brojne uloge koje su ga učinile omiljenim glumcem među različitim generacijama.

Obimna glumačka karijera

Nikola Đuričko je ostvario zapažen uspjeh u više od 60 pozorišnih predstava te brojnim filmovima i serijama. Njegovi značajni radovi uključuju naslove kao što su “Lajanje na zvezde”, “Mrtav ladan”, “Otvorena vrata”, i “Munje”.

Internacionalno priznat ulogom u “Stranger Things”

Đuričko je stekao veliku popularnost i u međunarodnim okvirima, posebno pojavom u najgledanijoj američkoj seriji “Stranger Things”, gdje glume holivudske zvijezde Vinona Rajder i Dejvid Harbur.

Komediografija koja se ne propušta

Ovaj nastup se ne smije propustiti. Komedija, iskrenost i Đuričkova jedinstvena izvedba osigurat će nezaboravno večer. Pripremite se za smijeh i zabavu!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -