Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeOdržan uspješan događaj o suvremenim estetskim tretmanima u Poliklinici My Med

Održan uspješan događaj o suvremenim estetskim tretmanima u Poliklinici My Med

Privlačnost suvremenih estetskih tretmana

U Poliklinici My Med održano je okupljanje koje je privuklo brojne ljubitelje estetske medicine. Ovaj događaj pružio je priliku za upoznavanje s novim članovima tima, dr. Bornom Bjedovom i dr. Dorom Brijačak.

Dr. Borna Bjedov i pristup botoksu

Dr. Borna Bjedov impresionirao je posjetitelje svojim stručnim pristupom botoksu i filerima. Njegova filozofija “manje je više” naglašava prirodni izgled i suptilne estetske rezultate. Već sada privlači pažnju na društvenim mrežama.

Inovacije u mezoterapiji s dr. Dorom Brijačak

Dr. Dora Brijačak predstavila je nove tretmane mezoterapije, među kojima se ističe Mesosculpt 71 od ABG LAB-a. Ovi tretmani osiguravaju obnovu i oblikovanje kože uz minimalnu invazivnost, savršeno za osobe koje su se izlagale suncu.

Trendovi estetske medicine

Osim mezoterapije, dr. Brijačak govorila je i o novim tehnikama dermalnih filera. Ove tehnike pomažu u definiranju lica i vraćanju volumena. U trendu su i novi koncepti poput Barbie i maseter botoksa.

Interes influencera i poznatih ličnosti

Događaju su prisustvovali influenceri, renomirani doktori i poznate ličnosti. Ova manifestacija dodatno je učvrstila poziciju Poliklinike My Med kao centralnog mjesta estetske medicine u regiji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -