Utorak, 24 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaBajaga i Emilija: Razvod koji je šokirao javnost

Bajaga i Emilija: Razvod koji je šokirao javnost

Razvod kantautora Bajage

Vijest o razvodu poznatog muzičara Momčila Bajagića, poznatijeg kao Bajaga, šokirala je javnost. Dvije godine nakon što su vijesti o njihovom razvodu prvi put osvanule, novi detalji iz odnosa s bivšom suprugom Emilijom ponovo su skrenuli pažnju medija.

Na površinu izlaze novi detalji

Iako je Bajaga uvijek bio tajanstven u vezi s privatnim životom, izvor blizak muzičaru otkriva da su on i Emilija imali ozbiljnih problema u braku. Prema informacijama, oni su od 2019. godine prestali živjeti zajedno, a sporazumni razvod postao je neizbježan.

Formalizacija razvoda

Razvod je formalizovan u maju 2021. godine na poslednjem ročištu. Emilija i Bajaga su podijelili imovinu koju su stekli tokom braka, uključujući i stanove u Beogradu. Svako od njih zadržao je po jedan stan.

Bajagama i dalji odnosi

Bajaga, koji nije želio da mediji pišu o njegovom razvodu, održava dobar kontakt sa svojom djecom. Također, postao je deda jer je njegov sin dobio dijete. Njegova bivša supruga Emilija također redovno viđa djecu.

Želja za privatnošću

Unatoč medijskoj pažnji, Bajaga nije želio da dijeli detalje o svom razvodu. Njegov fokus ostaje na muzici i očigledno je da želi zadržati privatnost oko svog osobnog života.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -