Nedjelja, 22 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaTeodora Džehverović upozorava fanove na opasnosti korištenja kozmetičkih preparata

Teodora Džehverović upozorava fanove na opasnosti korištenja kozmetičkih preparata

Teodora Džehverović dijeli ličnu borbu

Pjevačica Teodora Džehverović nedavno je podijelila sretne trenutke sa svojim pratiocima na Instagramu, no ovaj put je riječ o ozbiljnim problemima. Naime, suočila se s ozbiljnim kožnim problemima uzrokovanim prekomjernom upotrebom kozmetičkih preparata.

Iskrena objava na društvenim mrežama

U iskrenom postu, Teodora je objavila fotografiju svog lica koje je bilo prekriveno crvenilom. Pjevačica je iskoristila ovu priliku kako bi upozorila fanove da ne koriste razne proizvode za njegu kože koje često mogu vidjeti na društvenim mrežama.

Apel za oprez

„Moje lice trenutno, a uživo je još gore. Ovo vam je znak da prestanete da stavljate sve što vidite na Tiktoku i društvenim mrežama“, napisala je ona u svom postu. Teodora je priznala da je eksperimentisala s mnogo različitih proizvoda, misleći da joj je potrebna dodatna njega, iako nije imala ozbiljnih problema.

Poruka za fanove

Teodora je poslala jasnu poruku: „Cijenite ono što imate i nemojte nepotrebno eksperimentisati.“ Nakon što je shvatila da je pretjerala, odlučila je da se vrati osnovama i fokusira se na manje, ali kvalitetnije proizvode.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -