Subota, 21 Septembra, 2024
HomeShowbizzJelena Perčin otkrila detalje o razvodu i odnosu s Momčilom Otaševićem

Jelena Perčin otkrila detalje o razvodu i odnosu s Momčilom Otaševićem

Razvod koji je šokirao javnost

Jelena Perčin i Momčilo Otašević, poznato glumačko ime, već duže vremena izazivaju pažnju javnosti zbog svog razvoda. Iako su se o ovoj temi malo oglašavali, Jelena je odlučila podijeliti neke važne informacije.

Dogovor o viđanju djece

Perčin je istakla da, iako postoji dogovor prema kojem Otašević može viđati djecu svaki drugi vikend, to nije uvijek moguće. “Ja sam žena od dogovora i želim da se moja djeca sreću s tatom kad god to žele”, izjavila je glumica.

Čuvanje emotivnog odnosa

Jelena je naglasila da je bitno da se djeca i dalje vide s ocem. Također, priznaje da je odnos koji su imali s Otaševićem zapravo njihova privatna stvar. “Uvijek ću objašnjavati djeci da volim njihovog tatu, ali da naša ljubav više nije romantična”, dodala je ona.

Obitelj i sva reguliranja

Perčin i Otašević zajedno imaju dvoje djece, Mašu i Jakšu. Maša ima šest, a Jakša četiri godine. Glumica također naglašava da će se objašnjenja o njihovom odnosu prilagođavati uzrastu djece.

Informacije o javnom razvodu

Vijest o razvodu ovog para objavljena je prošle godine, a šokirala je mnoge. Par se upoznao tokom snimanja serije “Zora dubrovačka” 2013. godine i u braku su proveli pet godina.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -