Subota, 21 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaNeno Murić oduševio publiku na koncertu u 'Domu mladih'

Neno Murić oduševio publiku na koncertu u ‘Domu mladih’

Nastup koji se pamti

Pjevač Neno Murić nedavno je održao nezaboravan koncert u ‘Domu mladih’. Ovim nastupom podigao je stepenicu više u svojoj muzičkoj karijeri. Publika je uživala u muzičkoj noći koja će se dugo pamtiti.

Izazov scenskog nastupa

Neno je istaknuo kako je nastup u ‘Domu mladih’ poseban izazov za svakog pjevača. “Ovde su nastupali svi značajniji muzičari iz BiH i regiona”, rekao je Murić. Za koncert je najavio izvođenje svojih najvećih hitova i pjesama drugih izvođača, koje su ostavile trag u istoriji muzike.

Fokus na zabavu i energiju

“Ljudi koji dolaze na moje nastupe znaju da je fokus usmjeren na dobru zabavu i energiju koju dijelim s njima”, dodao je pjevač. Njegov entuzijazam i posvećenost stvorili su nezaboravnu atmosferu tokom koncerta.

Ambasador humanitarne trke

Pored muzičkih uspjeha, Neno Murić je ove godine postao ambasador humanitarne trke “Race for the cure”. Ova trka ima za cilj podizanje svijesti o karcinomu dojke i pomoći ženama koje se bore protiv ove bolesti.

Nova pjesma kao podrška

Neno je također predstavio svoju novu pjesmu “Ko sam ti ja”. Kroz ovaj muzički rad podržava “borbu za život” i šalje snažnu poruku solidarnosti i nade.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -