Subota, 21 Septembra, 2024
HomeSportNogometMulalić ostaje u nogometu: Futsal nije opcija

Mulalić ostaje u nogometu: Futsal nije opcija

Nesporazum o Mulaliću

Enedin Mulalić, dvadesetogodišnji talentirani fudbaler, neće preći u futsal. Ova informacija proizašla je iz Futsal kluba Bužim. U saopćenju kluba naglašeno je da je došlo do nesporazuma sa administratorom njihove stranice.

Obavijest iz Futsal kluba

“Želimo vas obavijestiti da je u prethodnoj objavi došlo do greške. Enedin Mulalić nastavlja isključivo svoju karijeru u velikom nogometu”, saopćili su iz kluba. Mulalić trenutno trenira s ekipom Futsal kluba Bužim kako bi održao formu.

Potraga za novim angažmanom

Mulalić je bez kluba od početka septembra. Raskinuo je ugovor sa Sarajevom, te se sada nada pronalasku novog angažmana. U proljetnoj polusezoni proveo je vrijeme na posudbi u Zvijezdi 09.

Statistika i uspjesi

U elitnom rangu bh. nogometa, Mulalić je skupio 24 nastupa. Također, riječ je o omladinskom reprezentativcu Bosne i Hercegovine. Za juniorsku reprezentaciju upisao je devet nastupa.

Budućnost karijere

Sada ostaje nejasno gdje će Mulalić nastaviti svoju karijeru. Njegov talenat i prethodni uspjesi sugerišu da bi mogao pronaći dobar angažman u inostranstvu ili u domaćem prvenstvu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -