Petak, 20 Septembra, 2024
HomeCrna HronikaGnusno ubistvo u Sarajevu: Duran uhapšen bez poznanstva sa žrtvom

Gnusno ubistvo u Sarajevu: Duran uhapšen bez poznanstva sa žrtvom

Šokantni detalji ubistva

U sarajevskom naselju Ciglane, 31-godišnji Duran uhapšen je krajem augusta zbog ubistva 22-godišnje Nadire Sahačić. Ovaj stravičan slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da Duran žrtvu nije poznavao.

Prvi put viđena kobnog dana

Na ročištu za određivanje pritvora, tužiteljica je istakla da Duran nikada ranije nije sreo Sahačić. Njihova jedina poveznica je to što njegov prijatelj živi u susjedstvu. Ovaj slučaj se opisuje kao gnusni zločin bez utvrđenog motiva.

Detalji zločina

Prema izjavama svjedoka, žrtva je često ostavljala otvorena vrata u vrućim ljetnim danima. Ušao je kroz njih, te joj nanio više reznih rana na vratu koristeći dva noža, što je dovelo do smrtonosnog iskrvarenja. Ovaj brutalni napad ne samo da je okrutan, već i nezamisliv, s obzirom na to da Duran nije bio izazvan od strane žrtve.

Težina krivičnog djela

Tužiteljica je jasno naglasila težinu ovog zločina. Prema svim do sada prikupljenim dokazima, radi se o jednom od najtežih krivičnih djela. Očekuje se da će se dodatne informacije o predmetu istražiti do kraja, kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog stravičnog ubistva.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -