Petak, 20 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeNova kazališna scena otvorena u Zagrebu: Scenoteka donosi bogat program

Nova kazališna scena otvorena u Zagrebu: Scenoteka donosi bogat program

Otvorenje nove kazališne scene

Sinoć je u Zagrebu svečano otvorena nova kazališna scena smještena u Draškovićevoj 80. Otvorenje je privuklo brojne glumce, umjetnike i poznate osobe iz svijeta kulture.

Predstava “Ja, trudnica” oduševila publiku

Gosti Scenoteke imali su priliku uživati u popularnoj predstavi “Ja, trudnica” Kerekesh Teatra. Ova komedija, koju su izveli Jan Kerekeš i Ana Begić Tahiri, dotakla se izazova trudnoće na duhovit način.

Predstava je do sada odigrana više od sto puta, a uspešno je nasmijala publiku okupljenu na otvorenju. Kroz niz neobičnih situacija, glavni likovi se suočavaju s svakodnevnim pitanjima koja trudnoću prate.

Kultura bez prepreka

Novi prostor vodi se motom “Kultura bez prepreka”. Misija Scenoteke je omogućiti svim kazalištima jednake mogućnosti i podršku u promociji svojih radova. Jan Kerekeš je istaknuo važnost ulaganja u tehničku i infrastrukturnu opremu.

Bogati program u narednim tjednima

U narednim tjednima očekuje se bogat program s raznovrsnim repertoarom predstava. Scenoteka će pružiti priliku za uživanje svim uzrastima. Renovacija prostora koja je trajala od 1. rujna uključila je preuređenje i novu opremu, oblikujući jedinstvenu atmosferu.

Scenoteka ima kapacitet od 350 mjesta, a nova rasvjeta i zvučni sustav doprinose kvaliteti izvedbi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -