Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaJelena Rozga najavila koncert u Zetri: "Minut srca mog" donosi emotivnu večer

Jelena Rozga najavila koncert u Zetri: “Minut srca mog” donosi emotivnu večer

Press konferencija u Swissotelu

Jelena Rozga održala je danas press konferenciju u Swissotelu, gdje je najavila svoj koncert u Zetri. Ovaj muzički događaj zakazan je za 2. novembar. Rozgina turneja pod nazivom “Minut srca mog” započela je u maju 2022. godine u Areni Zagreb.

Emotivna veče za publiku

Na pitanju o koncertu, Jelena je izjavila kako će to biti posebno emotivna večer. “Sve što smo radili, kostimi i koreografija, su zaista šou”, dodala je. Izrazila je želju da publika uživa i da svi zajedno pjevaju. Rozga priznaje da je emotivna osoba, te da se može dogoditi da pustiti i suzu tokom nastupa.

Senzacionalan scenski nastup

Jelena također najavljuje spektakl u Zetri, govoreći o scenskom nastupu. Očekuju se nezaboravni efekti poput pirotehnike i vatrenih topova, uz fenomenalne kostime. Koreografiju će pripremiti Žiga Sotlar, jedan od najboljih koreografa u Evropi.

Očekivanja i odgovornost prema publici

Jelena se osvrnula i na tremu koju osjeća prije nastupa, naglašavajući svoju veliku odgovornost prema publici. “Publika u Sarajevu i Splitu ima istančan ukus za muziku”, istaknula je. Sa nestrpljenjem očekuje 2. novembar, kada će ponovo stati na scenu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -