Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiUtakmica muzičara između Beograda i Sarajeva: Zanimljivosti sa spektakla na Bentbaši

Utakmica muzičara između Beograda i Sarajeva: Zanimljivosti sa spektakla na Bentbaši

Manifestacija “Sjećaš li se Bentbaše?”

U okviru manifestacije “Sjećaš li se Bentbaše?”, održana je uzbudljiva nogometna utakmica između muzičkih selekcija iz Beograda i Sarajeva. Događaj je privukao veliku pažnju, a na tribinama se okupilo 62.000 gledatelja.

Početak i učesnici

Ova posebna utakmica započela je početnim udarcem poznate pjevačice Lepe Brenе. Utakmicu su sudili Salem Prolić i Miograd Čolić, dok su kapitan ekipe Sarajeva Haris Džinović i kapitan Beograda Šaban Šaulić bili u centru pažnje.

Komentari s društvenih mreža

Na društvenim mrežama, gledaoci su komentarisali izgled kapitana, čime su izazvali niz reakcija. Neki su primijetili da “Haris izgleda kao da ima 70 godina” dok su drugi istaknuli “Šabana kao najboljeg nogometaša među pjevačima”.

Rezultat i najbolji igrač

U izuzetno uzbudljivoj utakmici, Beogradska ekipa pobijedila je rezultatom 4:3. Najboljim igračem utakmice proglašen je Miša Mijatović, dok je Dobrivoje Topalović osvojio titulu najsporijeg igrača jer je samo jednom pretrčao teren.

Nastup poznatih ličnosti

Uz kapetane, među učesnicima su bili i legendarni treneri kao što su Duško Bajević, Dragan Džajić i Boško Antić, te mnoge druge muzičke zvijezde.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -