Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzKaya Ostojić se udala četvrti put i proslavila rođendan

Kaya Ostojić se udala četvrti put i proslavila rođendan

Neobično vjenčanje u znaku crne haljine

Pjevačica Kaya Ostojić jučer je ušla u brak četvrti put. Sudbonosno „da“ izgovorila je svom izabraniku, umjetniku Milošu Čujoviću. Osim sretnog braka, Kaya je proslavila i svoj rođendan. Ovaj dan za nju ima posebno značenje, budući da je njen rođendan istog dana kada se vjenčala.

Simbolika današnjeg vjenčanja

Kaya je istakla kako od danas više ne slavi rođendane, jer je ovaj dan u znaku njenog vjenčanja i dugog prijateljstva sa Milošem, koje traje 16 godina. “Simbolično smo sve obavili na moj rođendan”, rekla je Kaya.

Neobičan izbor vjenčanice

Pjevačica je izabrala crnu haljinu za svoj poseban dan. Kaya je objasnila da nije sujevjerna, te da je nosila i crni veo, koji je kasnije skinula. Mnogi su bili iznenađeni ovim izborom, ali ona je bila zadovoljna svojom odlukom.

Vjenčanje bez mikrofona

Kaya je izrazila ponos na dekoraciju i goste koji su prisustvovali ceremoniji. “Zajedno smo odlučili da di-džej bude na svadbi. Nije mi bilo lijepo da moji gosti uzimaju mikrofon,” dodala je pjevačica.

Nova etapa u životu

Kaya i Miloš su nesumnjivo započeli novu etapu u svom životu. “Više ne komuniciramo riječima, već pogledima,” zaključila je Kaya, ostavljajući mnoge da se dive njihovoj ljubavi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -