Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiTahlia Skaines izazvala kontroverzu zbog haljine na vjenčanju prijatelja

Tahlia Skaines izazvala kontroverzu zbog haljine na vjenčanju prijatelja

Influencerica s više od 830.000 pratitelja

Australska influenserica Tahlia Skaines, poznata po svom prisustvu na Instagramu, nedavno je izazvala pažnju javnosti. Ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja koje je prisustvovala, opisujući dan kao “prekrasan dan za slavlje ljubavi”.

Kritike zbog izbora haljine

Tahlia je nosila dugačku bijelu haljinu s velikim izrezom koja je isticala njene bujne grudi. Mnogi korisnici društvenih mreža nisu se složili s njenim izborom odjeće. Kritike su glasile: “Nosila si gotovo identičnu haljinu kao mladenka”, uz ostale komentare o nepoštovanju prema mladenkinom danu.

Objašnjenje nakon kritika

Nakon što su se kritike pojavljivale, Tahlia je odlučila snimiti video kako bi objasnila svoju odluku. Ona je istakla da je tema vjenčanja bila bijela. Također je navela da nije bilo jasno naznačenog dress codea na pozivnici koju je primila prije devet mjeseci.

Reakcije na društvenim mrežama

Iako je pokušala objasniti svoje izbore, neka mišljenja su ostala negativna. Kritičari su je optuživali za nesigurnost i nedostatak poštovanja prema mladencima. Ova situacija ponovno otvara pitanje prikladnosti odjeće na vjenčanjima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -