Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaNives Celzijus Objavila Provokativni Spot: Moja Pila U Akciji

Nives Celzijus Objavila Provokativni Spot: Moja Pila U Akciji

Nova pjevačka uspješnica

Pjevačica Nives Celzijus danas je predstavila svoj novi muzički spot za pjesmu “Moja pila”. Spot je prepun raznih senzualnih scena i skupih automobila, što ga čini pravim vizuelnim spektaklom. U njemu, Nives pleše u minijaturnim kostimima, a posesivno pere automobile dok iz velike spužve cijedi vodu.

Inspiracija iz svijeta muzike

Režiju spota potpisuje zadarski snimatelj Lucky. Nives je otkrila da je inspiraciju pronašla u muzičkim spotovima svjetskih zvijezda. “Oduvijek su mi scene pranja auta bile posebno senzualne. Pamtim Jessicu Simpson, Paris Hilton i Jenny McCarthy u takvim izdanjima”, izjavila je Nives.

Reakcije i očekivanja

Pjesma “Moja pila” predstavljena je javnosti u maju ove godine i od tada je izazvala mješovite reakcije. Na CMC festivalu u Vodicama, Nives je nastupila sa popularnim refrenom koji uključuje stihove: “Moja pila je top, top, top i staje samo na stop, stop, stop”.

Iako je pjesma naišla na neke negativne komentare, Nives se čini zadovoljnom rezultatom: “Snimanje je bilo užitak, pogotovo u ovim vrućim danima”, dodala je pjevačica.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -