Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeNajbolje cipele za kišu: Modni trendovi za jesen 2024

Najbolje cipele za kišu: Modni trendovi za jesen 2024

Cipele za kišu i modni trendovi

Dok se jesen približava, predviđanja modnih trendova postaju sve važnija. Ipak, prolazne kišne sedmice često ometaju naše modne planove. Zato je važno izabrati prave cipele koje su kako moderne, tako i funkcionalne.

Mokasine i loaferice

Mokasine i loaferice od nepropusnih materijala su nezaobilazne. One su udobne, chic i mogu se kombinirati s raznim odjevnim kombinacijama. Idealne su za suknje, haljine i hlače.

Balerinke za kišu

Ako ste obožavatelj balerinki, obratite pažnju na materijal. Birajte lakirane modele s čvrstim potplatom kako biste osigurali sigurniju i udobniju šetnju po kiši.

Tenisice otpornije na kišu

Tenisice će biti hit ove sezone. Birajte modele od otpornih materijala, a preporučuje se i korištenje spreja za impregnaciju prije prvog nošenja. Izbjegavajte mrežaste i platnene dijelove.

Brodarice i motorističke čizme

Brodarice se ponovno vraćaju na modnu scenu. Također, motorističke čizme su odličan izbor za svaki dan. Izgledaju fenomenalno čak i uz kratke haljine.

Zaključak

Uz pravi izbor cipela, možete izgledati dotjerano i zadržati suhe noge tokom jeseni. Uživajte u modnim trendovima uz odgovarajuće cipele!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -