Petak, 20 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeOduševite se novim setovima parfema iz Zare po povoljnim cijenama!

Oduševite se novim setovima parfema iz Zare po povoljnim cijenama!

Idealni pokloni za rođendan

Svi imamo onu prijateljicu koja ne može odoljeti parfemima iz Zare. Ako ste u potrazi za savršenim rođendanskim poklonom, preporučujemo vam setove parfema ovog popularnog brenda. Ovi paketići dolaze po izuzetno povoljnoj cijeni, a oduševit će svakoga.

Setovi parfema Zara

Zara je nedavno uvela setove mirisa koji se sastoje od četiri popularna parfema. Ovi pametni setovi omogućuju vam da isprobate više mirisa odjednom. Idealni su za nošenje u torbi. Tako možete uvijek imati svoj omiljeni miris pri ruci, bilo da idete na fakultet ili noćni izlazak.

Red Zara Temptation Discovery Set

Prvi set, Red Zara Temptation Discovery Set, uključuje mirise Red Temptation, Red Temptation Elixir, Red Temptation Summer i Red Temptation Winter. Ovaj set je savršen izbor, pogotovo jer je Red Temptation poznat kao slavan Baccarat Rouge 540.

Zara Chapter Discovery Set

Drugi set, Zara Chapter Discovery Set, dolazi u bijeloj kutiji. Ovaj paket sadrži jedan od najprodavanijih mirisa brenda: Red Temptation, Golden Decade, Rose Gourmand i Hypnotic Vanilla. I oba seta dostupna su po cijeni od 12,95 eura.

Ovi setovi ne samo da su povoljni, već su i savršeni pokloni za vašu dragu prijateljicu ili kao lični užitak. Uživajte u mirisima iz Zare i razvijajte svoju ljubav prema parfemima!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -