Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiNa prodaju bivši dom Toma Forda u Londonu za 13,45 miliona funti

Na prodaju bivši dom Toma Forda u Londonu za 13,45 miliona funti

Prekrasna kuća u Čelsiju

Bivši dom poznatog dizajnera Toma Forda dostupan je na tržištu za 13,45 miliona funti, odnosno 17,4 miliona dolara. Ova kuća smještena u Čelsiju ima tri spavaće sobe i tri kupatila, a agent za nekretnine, Čarls Olver, opisuje je kao pravi dragulj.

Privatnost i svjetlost

Kuća već nudi savršenu kombinaciju privatnosti i svjetlosti. Veliki visoki zidovi dodatno osiguravaju izolaciju od saobraćaja, dok unutrašnjost obezbjeđuje dobar raspored prostora. Godine rada Toma Forda su evidentne, jer je svaki detalj pažljivo osmišljen.

Jedinstven dizajn enterijera

Tom Ford, bivši kreativni direktor Guccija i YSL-a, dizajnirao je enterijer po svojoj mjeri. Moderni stil kuće uključuje elegantne aluminijske zidne obloge i harmoniju svijetlih i tamnih boja. Prema Olveru, ovaj dom predstavlja vrhunac luksuza.

Trofejni posjed

Oliver ističe da novac za enterijere nije bio ograničen, te da se radi o trofejnom posjedu. Kuća je do sada bila uglavnom netaknuta od kako je Ford tamo boravio. Iako nije utvrđeno kada je tačno dizajner živio u ovoj rezidenciji, poznato je da je kuća posljednji put prodana 2014. godine za 12 miliona funti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -