Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaLepa Brena o Sava Centru: "Meni budi lijepe uspomene"

Lepa Brena o Sava Centru: “Meni budi lijepe uspomene”

Osjećaj uspomene i nostalgije

Lepa Brena, popularna muzička zvijezda, prisjetila se svojih početaka u karijeri tokom otvorenja Plave dvorane Sava Centra. Na početku svoje muzičke karijere, Sava Centar bio je nedostižan. “Tu nije mogao svako pjevati. Nadam se da će se ovdje održavati posebne i lijepe manifestacije”, izjavila je Brena.

Koncerti i uspjesi

U razgovoru sa fotoreporterima, Brena se sjetila svojih 17 uzastopnih koncerata sa grupom Slatki Greh. Ovaj period joj je ostavio divne uspomene. Istaknula je da ne planira obarati vlastite rekorde u muzici. “Sada neka mladi prave nešto novo”, dodala je.

Otvorenje Plave dvorane i Zdravko Čolić

Otvorenje Plave dvorane obilježio je koncert Zdravka Čolića, koji je nastupao uz pratnju simfonijskog orkestra. Ovaj događaj okupio je mnoge poznate ličnosti, uključujući Danijelu Dimitrovsku, Milicu Pavlović, Ivana Bosiljčića i Jelenu Tomašević.

Poruka mladima

Brena je svojim izjavama inspirisala mlade muzičare da kreiraju nove uspjehe. “Ja sam svoje rekorde postavila. Sada je vrijeme da drugi dođu i postave svoje”, rekla je Brena, naglašavajući važnost inovacije u muzici.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -